به گزارش روابط عمومی فرمانداری ابرکوه و به نقل ایسنا - ، «فاطمه پهلوانی» در مراسم افتتاح جشنواره ملی زردآلوی ابرکوه با بیان این که سازمان ملی بهره‌وری به دنبال ارزش‌آفرینی بیشتر از منابع موجود است، تصریح کرد: خاک، آب ‌و هوای منطقه ابرکوه موجب تولید محصولی درجه ‌یک در سطح بین‌المللی میشود اما متأسفانه در برخی سنوات به علت قهر طبیعت از ارزش‌افزوده‌ای که این محصول می‌تواند داشته باشد، محروم می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه امسال بارندگی‌های شدید، بخشی از کشور را دچار مشکل کرد اما از سوی دیگر به رونق تولید در برخی مناطق از جمله ابرکوه، کمک کرد.

پهلوانی افزود: سازمان ملی بهره‌وری بر این عقیده است که مسئله رونق باید هر ساله و همیشگی بوده و تمهیدات به نحوی باشد که فقط به سال‌هایی که بارندگی یا سایر شرایط مطلوب است، محدود نشود لذا در این زمینه سازمان با مسؤولین استان و حتی وزارت جهادکشاورزی که یکی از وزارتخانه‌های پویا و فعال است، همکاری مستمر خواهد داشت.

رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران به طرحی جدید با مفهوم «توریسم کشاورزی» اشاره کرد و گفت: در برخی کشورهای آسیای جنوب شرقی روی برخی محصولات کشاورزی که مزیت رقابتی دارد و در تولید ارزش‌ افزوده و ایجاد رشد اقتصادی مؤثر است، برنامه‌های ویژه‌ای شکل می‌گیرد.

پهلوانی ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آتی بتوانیم جشنواره بین‌المللی زردآلو را برگزار و این محصول موجب جذب گردشگر به منطقه بسیار غنی فرهنگی و زیبا و پر رونق ابرکوه شده و در نهایت اشتغال‌زایی را به همراه داشته باشد.


لزوم معرفی شایسته جاذبه‎‎های متعدد ابرکوه

«مصطفی فاطمی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد نیز در این مراسم ابراز کرد: از دید تاریخی نقطه‌به‌نقطه ابرکوه دارای جاذبه‌های تاریخی متعدد است؛ از قلعه‌های تاریخی گرفته تا خانه‌هایی با معماری خاص و جاذبه‌هایی که هرکدام معرف فرهنگ چندگانه ابرکوه است.

وی بیان کرد: هرچند ابرکوه از نظر سایر میوه‌ها غیر از زردآلو هم سرآمد است؛ اما باغ‌های هم پیوند فراغه در کنار آثار طبیعی تاریخی دیگر و در رأس آن‌ها سرو کهن‌سال ابرکوه، از جمله نمادهای منحصربه‌فرد آثار طبیعی ایران است.

فاطمی از عدم معرفی مناسب و شایسته ابرکوه ابراز تأسف کردو افزود: ابرکوه هنوز پتانسیل‌های بسیار زیادی در حوزه گردشگری دارد که علی‌رغم اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر، هنوز آن‌چنان‌که باید شناخته نشده است درحالی‌ که این حجم زیبایی و فرهنگ و این حجم جاذبه‌های تاریخی و طبیعی می ‌تواند ابرکوه را در حوزه ‎ های دیگری نیز معرفی کند.