به بهانه روز دانش آموز

 

به گزارش روابط عمومي فرمانداري به نقل از خبرنگار مهر، دانش آموزان همیشه نقش تأثیرگذاری در عرصه های مختلف جامعه داشته اند.

در دوران قیام مردم ایران اسلامی، اوج مشارکت دانش آموزان به حادثه انقلابی 13 آبان 1357 منجر شد تا به خیال خام رژیم طاغوت، این نغمه برای همیشه خاموش شود اما غافل از اینکه این خروش، در دامن قیام مردمی جاودانه شد و به ایفای نقش خود حتی بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پرداخت.

اوج رشادت دانش آموزان این آب و خاک بعد از پیروزی انقلاب، حماسه سازی در جنگی بود که بواسطه مقاومت مردم و از جمله دانش آموزان به عنوان یکی از اقشار مردمی در مقابل دیکتاتور دست نشانده استکبار، بر ملت ایران تحمیل شده و آنها را به دفاعی مقدس واداشت.

دانش آموزان هنوز تأثیرگذاری بارز خود در عرصه های دفاع جانانه از ارزش های انقلاب را حفظ کرده اند و دلیل مستند قابل ارائه در این زمینه، سرمایه گذاری سنگین دشمن در جنگ نرم علیه جوانان و نوجوانان ایران اسلامی است.

اما به وضوح مشخص است که جوانان ایران اسلامی با تکیه بر ولایت فقیه و همچنین نگهداشتن سنگرهای علمی چون گذشته از این آزمون سخت به راحتی عبور خواهند کرد و تنها باید با فراهم کردن ابزارهای مقابله در این جنگ و توجه و اعتماد به آنان یاری رسان آنها در این عرصه بود.

به بهانه روز دانش آموز و با یادی از کوچکترین دانش آموز شهید ابرکوهی از بین 50 شهید مدرسه عشق از این شهرستان، که بزرگترین درس ها را برای جامعه بر جای گذاشت یاد و خاطره 36 هزار دانش آموز شهید کشور را همزمان با روز غدیر که روز ولایتمداری و از توصیه های شهیدان در وصیتنامه های عرفانی آنان است گرامی می داریم.

شهید دانش آموز محمدرضا اکرمی در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد و با روزی حلالی که پدر از شغل خواربار فروشی به دست می آورد و با رنج و سختی پرورش یافت.

شهید به اعضای خانواده اش عشق می ورزید و از همان دوران کودکی به مراسم مذهبی و دینی علاقمند بود.

تحصیلات دوره متوسطه او با دوران دفاع مقدس همزمان می شود و او تحصیل را با قصد حضور در سنگری مهمتر ترک می کند تا پاسخگوی ندای امام خویش باشد که به گفته پدرش در زمانی که عازم به جبهه بود و در تمامی نامه هایش از خانواده می خواست که او را رها نکنند و از امام پیروی کنند.

پدر خانواده در مورد دیگر مطالب شهید در نامه ها و دیدارهای خود با خانواده اظهار می دارد که توصیه به نمازهای جمعه و جماعات، پشتیبانی از رزمندگان و تقاضای وحدت از مردم، هیچ گاه از زبان و کلام وی قطع نمی شد.

آغاز وصیت نامه عرفانی این شهید با آیه "من‌ المؤمنین‌ رجال‌ٌ صدقوا ما عاهدوا الله علیه‌ و منهم‌ من‌ قضی‌ نحبه‌ و منهم‌ من‌ینتظر و ما بدلواتبدیلاً" تزئین شده است.

شهید در فرازهایی از وصیت نامه خود به همکلاسی های خود پیامی می دهد که می تواند راهگشای آنان در تمامی دوران ها باشد.

"دانش آموزان با جدیت درسشان را بخوانند تا متخصصین متعهددی برای مملکتشان بشوند و با آگاهی‌ بیشتر به‌ این‌ انقلاب‌ کمک‌ کرده‌ و دیگران‌ را به‌ اسلام‌ دعوت ‌کنند و هر چه‌ بیشتر قرآن‌ بخوانند" بخشی از وصیت شهید به همسالان خود است.

روح پاک این دانش آموز شهید که در آخر شهریورماه سال 51 پای بر عرصه خاک گذاشته بود در بیستمین روز از اولین ماه سال 66 و در حالی که کمتر از 15 سال از بهار عمرش می گذشت خونین بال به سوی معبود پر کشید.

او رفت تا دومین شهید خانواده اکرمی و یکی از 36 هزار لاله عاشقی باشد که از پشت نیمکت های مدرسه به عشق رهبر و مقتدایش عازم جبهه های نبرد شد.