به گزارش روابط عمومی فرمانداری ابرکوه ، در این میزگرد محمدکاظمی نسب فرماندار ، علی‌اکبر اسحاقی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری، عباس مهری سرپرست بخشداری مرکزی و محمدعلی اکرمی بخشدار بهمن حضور داشتند.
همچنین ناصر زارع رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، مهدی غیب الهی مدیر جهاد کشاورزی ، سید مسعود میرحسینی رئیس اداره صنعت، معدن و تجار (صمت) و عباس حسنی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای امام حسین (ع) از دیگر شرکت‌کنندگان میزگرد بودند.
آنها در این نشست فعالیت‌های انجام‌شده و در دست اجرا برای ایجاد اشتغال، تولید و فراهم بودن زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری را مورد بررسی قرار دادند و به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.
مشروح مطالب میزگرد روزهای آینده در سایت ایرنا یزد منتشر می‌شود.
ایرنا به‌عنوان تنها خبرگزاری رسمی ایران همواره بر پایه رسالتی که بر عهده دارد نسبت به برگزاری میزگردهای مختلفی باهدف ارتقای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، ورزشی و سیاسی جامعه اقدام می‌کند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی ( IRNA) در سال 1313 خورشیدی بانام «آژانس خبری پارس» به‌عنوان ششمین خبرگزاری جهانی تأسیس شد و 85 سال فعالیت، علاوه بر جریان سازی خبری یکی از منابع مهم اطلاع‌رسانی رسانه‌های داخلی و خارجی است.
این رسانه ملی در هشتم دی 1360 با تصویب مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری جمهوری اسلامی تغییر نام داد و هم‌اکنون بیش از هشت دهه از فعالیت آن می‌گذرد و قدیمی‌ترین خبرگزاری ایران است.
ایرنا دارای شبکه‌ای گسترده از دفاتر و خبرنگاران در داخل و خارج از کشور است به‌گونه‌ای که علاوه بر 54 دفتر در مراکز استان‌ها و شهرهای مهم، شبکه گسترده‌ای از خبرنگاران محلی را در نقاط مختلف دارد.
ایرنا همچنین در حال حاضر با بهره‌گیری از 22 دفتر خارجی، تحولات و رویدادهای جهان را از نزدیک پوشش می‌دهد و علاوه بر آن، اخبار تحولات ایران را علاوه بر فارسی به 8 زبان زنده و مهم دنیا در اختیار مخاطبان می‌گذارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی همچنین صاحب‌امتیازی روزنامه‌های ایران، ایران ورزشی، روزنامه عربی زبان الوفاق، انگلیسی‌زبان ایران دیلی و روزنامه ویژه نابینایان - «ایران سپید»- را در اختیار دارد و دانشکده خبر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز تربیت خبرنگاران و متصدیان حوزه اطلاع‌رسانی کشور نیز وابسته به آن است.
هم‌اکنون فراورده‌های ایرنا به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی، ترکی، اسپانیولی، روسی، اردو، آلمانی و فرانسوی تولید و در اختیار مخاطبان گذاشته می‌شود.